Újdonsággal kísérletezik a Magyar Telekom

Multiplatformos tartalomszolgáltatásokat indít a távközlési cég.
NAPI, 2009. július 10. péntek, 15:29
Fotó:

Multiplatformos digitális tartalomszolgáltatások indításával bővíti médiaportfólióját az Origo Zrt. és anyavállalata, a Magyar Telekom - közölte a tőzsdei társaság.

A közlemény szerint e szolgáltatások "tematikus televízió csatornák, weboldalak és mobil tartalomszolgáltatások integrált tervezésén és működtetésén alapulnak, amelyek egységes vizuális és tartalmi arculattal, ám az egyes megjelenítési platformok igényeire szabott megjelenéssel valósítják meg a médiakonvergenciát".

A cég az idén két csatorna indítását tervezi, amelyek közül az egyik az időjárás, a klímaváltozás, a természet és az ember mindennapi kapcsolatának tematikája, a másik pedig az egészség, az egészséges életmód köré szerveződik. A multiplatformos szolgáltatások televízió csatornái digitális és analóg kábelhálózatokon is elérhetőek lesznek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK