Az euróért 263,90 forintot, a dollárért 197,50 forintot kértek péntek reggel a bankközin. Az euró/forint kurzusa 0,1 százalékkal, az USD/HUF keresztárfolyama 0,7 százalékkal csökkent. Az euró/dollár árfolyama péntek reggel elemelkedett 10 havi mélypontjáról, az euró 0,6 százalékkal drágult a dollárral szemben, így a közös európai devizáért 1,3360 dollárt kérnek, szemben a tegnapi 1,3280-nal.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!