Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az OPEC szerint a fekete arany árszintje tökéletes, nincs szükség arra, hogy a kitermelés mértékét csökkentsék - írta a Bloomberg, hozzátéve, hogy elemzők azt várják, hogy a héten végre a globális készletek újbóli csökkenéséről szóló adatok láthatnak napvilágot. A januári szállítású texasi könnyűolaj jegyzése közel 1 százalékkal emelkedett hétfőn az New York-i árutőzsde elektronikus kereskedésében, elérve a 76,10 dolláros hordónkénti árfolyamot is; jelenleg a kurzus 75,70-en áll. A brent keverék januári leszállításra 78,25 dolláros hordónkénti árfolyamon cserélt gazdát hétfő hajnalban, jelenleg 77,95 dolláron áll a jegyzés. A szaúdi olajminiszter szerint az olaj jegyzése jelenleg egy szűk sávban ingadozik, s ez a sáv a legnagyobb kitermelőket tömörítő OPEC számára tökéletes. Az olajországok annak ellenére sem aggódnak, hogy december első hetében a Nemzetközi Energiahivatal az amerikai olajkészletek augusztus óta nem látott szintre emelkedéséről számolt be.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!