A tranzakció után a társaság tulajdonában lévő saját részvények mennyisége 78 776 törzsrészvény, amely a törzsrészvények 20,45 százaléka, a teljes kibocsátott alaptőke 19,12 százaléka, és a szavazatokra feljogosító részvények 19,13 százaléka.

A döntően kockázatos tőkepiaci befektetésekkel foglalkozó társaság a közkézhányad növelése érdekében bocsátott ki új részvényeket, amelyeket apránként a tőzsdén ad el, illetve stratégiája szerint reálszféra-beli befektetésekhez is felhasználhat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!