Ismét felfüggesztették néhány percre az OTP kereskedését miután a papír árfolyama 10 százalékot zuhant szerdán, így 4005 forint megállították pár percre a kereskedést. Az esésben vélhetően szerepet játszott a negatív európai hangulat mellett, hogy a Merrill Lynch 7500 forint helyett 4800 forintos célárat határozott meg a papírra. A pár perces felfüggesztés után 4000 foritn alá is belökték az árfolyamot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!