Újra 10 ezer alatt járt a BUX

Lefelé nyitott a BUX, az index 10 ezer pont alá is benézett röviddel a nyitás után, s most e körül az érték körül ingadozik
NAPI Online, 2009. március 5. csütörtök, 09:11
Fotó:

Az OTP 1470 forintig is beadták, utána 1488 forintig ugrott fel jegyzése. A Molt 8925 forintig, egy százalékkal lejjebb küldték az ideges eladók. A Telekom 544 forintnál jár, ami 0,7 százalékos csökkenés. A Richter egyszázalékos pluszban, 24 ezer forinton jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK