A kereskedők szerint a forint erősödése egyértelműen a mai államkötvény aukciók iránti külföldi érdeklődés eredménye. A magyar valuta délelott 10 óra óta folyamatosa erősödve 11,81-12,06 százalék között ingadozott. Az euróval délután 242,90-243,00 forinton kereskedtek, mintegy 120 fillérrel alacsonyabb áron a tegnap délutánihoz képest. A dollárt folyamatos gyengülés után 247,35-247,65 forinton jegyezték fél négykor, 2,30 forinttal olcsóbban a szerda délutáni árfolyammal.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!