A közös európai deviza kedden reggel 276,50 forinton tetőzött, majd a BÉT nyitását követően gyorsan 272,80 forintra ereszkedett vissza. Az euró jegyzése innen újra emelkedni kezdett, s délután háromra ismét megközelítette a reggeli csúcsokat.

A dollár is drágult, 217,50 forintra, bár ennél magasabban, 218 forinton is megfordult már kedden. Ez közel 2 százalékos dollár-drágulást jelent.

Az euró/dollár 1,2690-en áll, ami fél százalékos emelkedést jelent hétfő óta.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!