Újra 306 forint felett az euró

A reggeli 304,5 forintos szintről délelőtt 306,3 forintig emelkedett az euró jegyzése.
NAPI, 2013. március 14. csütörtök, 11:52
Fotó: Napi.hu

A délelőtti kereskedésben komoly impulzust nem kapott a forint árfolyam, leszámítva Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter képviselői kérdésre adott válaszát, amelyben kifejtette, hogy szerinte elégségesek a jegybank devizatartalékai - bár annak mértékét a MNB-nek kell meghatároznia. A hír különösebben nem hatotta meg a piacot.

A forint folyamatosan araszolt a 304,5 forintos euróárfolyamról a 306 forint feletti szintekre. A csúcs 306,3 forinton volt, az utóbbi pecekben a kurzus visszatért a 306-os szint alá.

A dollárral 236 forint felett, a svájci frankkal 247 forinton kereskednek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK