Újra 312 forint felett jár az euró

Vegyesen alakult a forint árfolyama a vezető devizákkal szemben: az euróval szemben gyengült, míg a dollárral és a svájci frankkal szemben erősödött.
Napi.hu, 2015. szeptember 23. szerda, 19:39
Fotó: Napi.hu

A magyar fizetőeszköz még délelőtt indult gyengülésnek a közös európai pénzzel szemben. Este fél nyolc után néhány perccel 312,06 forintnál járt az euró jegyzése.

A dollárral és a svájci frankkal szemben erősödött a magyar pénz: a dollárt este 278,94, az alpesi devizát 285,13 forinton jegyezték. A dollár délután kezdett gyengülni az euróval szemben, egy euró 1,1187 dollárt ért szerda este a keddi 11,1126 dolláros euróárfolyam után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK