Az euró/forint árfolyama szerdán 265,70-en zárt, csütörtök reggel azonban már a 267-es szintet célozta meg, fél kilenckor 266,95-ön állt. A forint gyengülése mellett a dollár erősödni tudott a közös európai devizával szemben, az EUR/USD kurzusa 1,4925-re vonult vissza a tegnapi 1,4980-ról. A régiós devizák a forinttal együtt gyengültek csütörtök reggel, a zloty eurójegyzése 4,1195, a cseh korona eurókurzusa 25,470 volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!