Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A 3,6-szeres aukciós lefedettség mellett az elfogadott ajánlatok hozama 3,38 és 3,44 százalék között szóródott, amelyek mellett az átlaghozam 3,41 százalékos lett. Ez 4 bázisponttal alacsonyabb a tegnapi 3 hónapos másodpiaci referenciahozamnál és 10 bázisponttal marad el a múlt keddi szintén 3 hónapos kibocsátás átlaghozamától. A mai aukciós átlaghozam természetesen új történelmi mélypontot jelent.

Az ÁKK holnap két, 2015-ben lejáró kötvény kapcsán tart csereaukciókat (2020-ban lejáró papírokat lehet értük kapni). Csütörtökön pedig a szokásos 12 hónapos DKJ-aukcióra kerül sor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!