A hétfői helyben járás után általában 10 bázispontnál nagyobb hozamcsökkenést regisztrálhatott az ÁKK kedden az állampapírpiacon, kizárólag a tizenkét hónapos benchmark stagnált 5,55 százalékon. Egyébiránt 8-17 bázisponttal kerültek lejjebb a hozamok, így a hosszabb futamidőknél ismét 7 százalék alá került a referenciaátlag - derült ki az ÁKK tájékoztatójából.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!