Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Dow Jones IA, az S&P 500 index és a Nasdaq egyaránt közel 1 százalékkal erősödött a kereskedés első szűk óráját követően. A Dow a nyitás után ismét átlépte a 14 ezer pontos határt, majd valamelyest lefelé korrigált.

A Yum ugyanakkor szembe megy a trenddel, jókora zuhanását a kínai piac "hormonbotránnyal" összefüggő gyengélkedése okozza. A Virgin viszont valósággal szárnyal  egy meg nem erősített cégegyesítési terv hírére, a másik fél a Liberty Global. A Dell kereskedését fel kellett függeszteni egy időre, miután a bejelentette,kivonul a tőzsdéről. Ez a válság kezdete óta a legnagyobb cégkivásárlás, a tranzakció összértéke 24,4 milliárd dollár.

Az erősödést támogatta egy kedvező lakáspiaci adaz, illetve az ISM szolgáltatói bmi-je is jobb lett a vártnál. A decemberi 55,7 százalékról 55,2 százalékra hanyatlott januárban az amerikai ISM intézet szolgáltatói beszerzési menedzser indexe. Elemzők 55 százalék körüli szinteket valószínűsítettek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!