A délelőtt nagy részét a negatív tartományban töltő BUX koradélután ismét nyereségbe fordult, nem sokkal három előtt már 0,2 százalékos előnyre tett szert. A blue chipek közül egyedül a Mol ragadt a mínuszban. Az OTP részvényei a csütörtöki záróárhoz képest 1 százalékkal 4970 forintra drágultak péntek koradélután miután reggel még 4861 forinton, jelentős veszteséggel cseréltek gazdát. A Mol 1 százalékos mínuszban 20 800 forintot ér, az olajpapírra azonban ennél lejjebb is érkezett kötés, 20 700 forinton is cserélt gazdát, miután a reggeli drágulása gyorsan kifulladt, s az árfolyam 21 150 forintról fordult délnek. A Magyar Telekom részvényei 0,6 százalékkal 680 forintra értékelődtek fel, újra megközelítve a reggel beállított 681 forintos napi maximumértéküket. A Richter 47 500 forintot, a csütörtöki záróárának 0,4 százalékkal többet ért péntek koradélután. Szektortársa, az Egis 3,5 százalékkal 21 900 forintra drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!