A lehívási ár 30,97089 euró. Az elszámolásra 2010. március 16-án kerül sor.


Egyidejűleg a Mol és az ING 2010. március 11-én részvény opciós szerződést kötött, melynek eredményeként az Ing, a tulajdonában levő 5 millió 220 ezer darab „A" sorozatú Mol törzsrészvény vonatkozásában európai típusú eladási opció, a MOL pedig amerikai típusú vételi opció jogosultjává vált. Mindkét opció lejárata 1 év.

A vételi és eladási opció lehívási ára egyaránt 75,3628 euró részvényenként. A tranzakciók nem változtatták a Mol sajátrészvény állományát. A Mol tulajdonában 7 millió 434 ezer 737 „A" sorozatú valamint 578 „C" sorozatú törzsrészvény van - közölte az olajipari cég a BÉT honlapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!