Alacsony forgalom mellett, lényegében eseménytelen kereskedés zajlott ma a forint piacán - mondta Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője.

Reggel 267 forintról indult az euró árfolyama, dél körülre 268-ra változott a kurzus - a forint a zlotyval együtt mozgott. Enyhén erősödött a dollár is, 187,2 körül mozgott a zöldhasú árfolyama. Egy svájci frankért 181,3 forintot kértek el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!