Ballai Zoltán, a Raiffeisen elemzője az MTI-nek elmondta: a BÉT szerdai árfolyammozgását alapvetően oldalazás jellemezte, már délelőtt nagyjából beálltak a délután is tapasztalható részvényárak. Fontosabb makroadatokról nem érkeztek hírek.

Alacsony volt a forgalom, a nemzetközi piacok tendenciáit követte a magyar börze, a következő napokban is ez lesz a jellemző.

A Mol 18 százalékkal 3010 forintra erősödött, 614,3 millió forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 1,18 százalékkal 10 675 forintra nőtt, forgalmuk 1,2 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama  0,65 százalékkal 457 forintra csökkent, forgalma 177,3 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 1,37 százalékkal 6713 forintra esett, a részvények forgalma 387,2 millió forintot ért el.

(Megtalálták a bitcoin zuhanásának felelősét)

Címlapkép forrása: StckSnap.io

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!