Unalmas napon van túl a forint

Eseménytelen napot zárt a forint. Kedden lanyha kereskedésben oldalazott a magyar deviza.
NAPI, 2012. március 20. kedd, 17:01
Fotó: Napi.hu

A forint árfolyama különösebb befolyásoló tényezők híján lanyha kereskedelemben az előző napinál kissé gyengébb szinteken, a 290-es eurójegyzés körül ingadozott. Az európai közös pénzt délután háromnegyed öt körül 290,23 forinton jegyezték.

A dollárral szemben szintén kicsit gyengült a magyar deviza, a zöld hasúért 219,45 forintot adtak, 1,3225 dolláros euróárfolyam mellett. A svájci frank 240,55 forintot ért.

A régiós devizák közül a lengyel zlotynak volt egy kicsit rosszabb napja a forinténál: a lengyel deviza 0,7, míg a magyar 0,6 százalékkal gyengült az euróval szemben. A többi régiós versenytárs minimálisan erősebb szinteken járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK