Üres piac, erős forint

Nem történik semmi a bannközin, az euró árfolyama 243,90-244,00 forint körül mozog. Ez nem mondható számottevő változásnak, a tegnapi zárás előtt ugyanis 244,10 forinton jegyezték a közös devizát - mondta a NAPI Online-nak Kolba Miklós.
Csernátony Csaba, 2005. augusztus 5. péntek, 12:33
Fotó:

Az ING tradere hozzátette: a dollár csekély mérétkben gyengült az euróval szemben, így a zöldhasúért 197,20/30 forintot kértek a kereskedők, szemben csütörtök délutáni 198 forint körüli kurzussal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK