USA: diadalmenet a tőzsdéken

A Nasdaq 8,9 százalékos nyereséggel 1785, a DJIA 9918,05 (+ 4,2 százalék, ami a valaha volt második legnagyobb napi nyereség), a S&P500 pedig 1151,44 (+4,4 százalék) ponton fejezte be a tegnapi kereskedési napot. A szárnyalás egyik oka az optimizmusra okot adó Dell-beszámoló, a másik a Yahoo! részvényeinek Lehman Bros. általi felminősítése, ám az elemzők többsége attól tart, a mostani általános emelkedés mögött csupán az áll, hogy az elmúlt napokban mindenki szabadulni igyekezett papírjaitól.
Brett András, 2001. április 6. péntek, 08:18
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK