USA: felfelé

Emelkedtek a vezető amerikai tőzsdeindexek, azt követően, hogy kedvező ipari termelési és inflációs adatok kerültek napvilágra. Bár a Cisco hétfői profit warningja és munkaerő-leépítési bejelentése a technológiai részvények nap eleji zuhanásához vezetett, estére ezek is magukra találtak: a Nasdaq 0,71 százalékos emelkedést követően 1923,19 ponton zárt. A DJIA 10216,73 (+0,57 százalék), a S&P500 pedig 1191,53 (+1 százalék) ponton fejezte be a keddi kereskedést.
Brett András, 2001. április 18. szerda, 08:20
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK