A bankközi devizapiacot nem érte meglepetésként a mai folyó fizetési mérlegadat, az euró fél tíz után 252,90-253,10 forinton állt, vagyis gyakorlatilag ott, ahol tegnap délután - mondta Kolba Miklós, az ING üzletkötője. A dollár 209,10/30 forinton forog, ám sem az euró, sem az amerikai deviza kereskedésében nem várnak túl sokat a mai nap folyamán. A lengyeleknél ma 25 bázispontos kamatváltozást vár a piac, ám Kolba beszámolója szerint már most kicsit beverték a zlotyt. A piacra inkább holnap hat majd ki a Fed mai ülése, valamint a chichagói menedzserindex is, amely szintén ma lát napvilágot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!