Háromnegyed négykor 0,3 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből leginkább az OTP vette ki a részét, amely ekkor 2,4 százalékot bukott a nap eleji értékéhez képest. Az ok vélhetően az ukrán tüntetésekben keresendő.

Hogy mégsem áll óriási mínuszban a BUX, az főképp a Magyar Telekomnak köszönhető, melynek papírjai 2,7 százalékos pluszban álltak ekkor. A blue chipek közül a Mol 0,1 százalékot esett, a Richter pedig 0,7 százalékot erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!