Ütik a forintot, megint csúcson a frank

Korareggel tovább gyengült a forint jegyzése a bankközi devizapiacon, a svájci frank árfolyama 225 forint fölé emelkedett.
NAPI, 2010. szeptember 8. szerda, 07:56
Fotó:

Korareggel tovább gyengült a forint a bankközi devizapiacon, az euró jegyzése 288,5 forintig emelkedett. A svájci frank tovább erősödött a közös európai devizával szemben, 1,2817-ig süllyedt a keresztárfolyam, Ennek eredményeként a svájci frank új csúcsra kapaszkodott a forinttal szemben, a reggeli nyitást 225 forint felett, 225,3 forint körül várja a svájci deviza.

Hol érdemes frankot venni?A dollár az amerikai tőzsdék esésével párhuzamosan erősödésnek indult, az euró kurzusa 1,2710 körül járt. A japán jen is átütni látszik többéves csúcsát a dollárral szemben, a dollár/jen kereszt 0,8343-ra ereszkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Gabor79, 2010.09.08 08:32

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html