A következő lélektani határ a 265-ös szint, majd utána a 267-268-as tartomány. Jegybanki intervencióra 270-es szint közelében számítunk, de várható, hogy a március 20-i ülésen kamatemeléssel fog reagálni a Monetáris Tanács a gyengülésre. A szerdai nemzeti ünnep közelsége további mozgásokat vihet az árfolyamba, akár profitrealizálás is elképzelhető holnap. Eközben a nyersanyag-árak a stabilizálódás jeleit mutatják, az olaj 61, míg az arany 544 dollár környékére állt be.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!