Röviddel egy óra után a kezdeti, 170 pontos emelkedését enyhe stagnálás dolgozta le a BUX index, mindössze 34 ponttal áll hétfői záróértéke felett. Az index stagnálása a blue-chipek eltérő viselkedésének eredője. A Magyar Telekom több mint 2,3 százalékos drágulást követően 568 forinton jár, míg a Hernádi Zsolt vezérigazgatóval kapcsoltban érkező hírek közepette komoly eladó nyomás van a Molon. Az olajpapír árfolyamát másfél százalékkal küldték lejjebb az eladók, 21 635 forintig.

A reggel még 5800 forintos is járó OTP részvények 5736 forintig csúsztak vissza, ez még így is 0,7 százalékkal meghaladja a tegnapi záróárfolyamot. A Richter fél százalékkal, 36 280 forintra drágult, az Egis 1,2 százalékkal 19735 forintra emelkedett. A forgalom nem kimondottan magas egyelőre nem érte el a 6 milliárd forintot sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!