Ütik a Richtert - zuhan az árfolyam

Három százalékkal zuhan a Richter, miután a társaság csalódást keltő terveket tett közzé az idei évre.
NAPI, 2011. február 8. kedd, 09:40
Fotó:

Az elmúlt percekben 3 százalékos mínuszba került a Richter-részvények árfolyama: a gyógyszerrészvény 1200 forinttal esett és 41150 forinton kereskednek vele.

A zuhanást a társaság folyamatban lévő sajtótájékoztatóján elhangzott mérsékelt 2011-es tervszámok válthatták ki. Mint Bogsch Erik vezérigazgató fogalmatott, a 2011-es év komoly áldozat a jövő érdekében.  

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK