A BÉT indexe fél egy tájban 22 289 ponton állt, 1,1 százalékkal szerdai záróértéke alatt. A vezető papírok között az MTelekom elvesztette délelőtti többletét, és a 926 forintos szerdai záróáron forgott. A Richter 1,0 százalékra növelve hátrányát 42 800 forintra gyengült, míg a Mol stagnálásra javított. A nagy bluechip-vesztes az OTP volt: 2,6 százalékos veszteséggel 7070 forinton forgott, a piac kedvezőtlenül fogadta a bank kötvénykibocsátását. Az Egis 1,6 százalékkal 25 800-ra esett.

A kisebb papírok közül a BorsodChem hajszálnyi mínusznál járt, a Bookline közel 6 százalékkal erősödött, a Graphisoft 4,2 százalékkal került feljebb, a Graphisoft Park ugyanakkor 1,1 százalékkal esett. A Humet felfüggesztés miatt nem mozdul.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!