Üzemcsarnokot épít és ad bérbe a Pannonplast

A 2007. május 30-án közzétett hosszú távú bérbeadási megállapodást kiegészítendő, további 2920 négyzetméter épület bérbeadásáról állapodtak meg a felek a Pannonplast csoport korább műszaki műanyaggyártó telephelyén.
NAPI Online, 2007. szeptember 21. péntek, 16:36
Fotó:

Az új bérlemény megépítésére jövő év közepéig kapott haladékot a PMM. Ezt követően a teljes bérelt termelő és adminisztratív terület közel 8000 négyzetméterre gyarapszik - olvasható a cég közleményében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK