Vadász Gusztáv a Skála új elnöke

A Skála-Coop Rt. rendhagyó módon a hétfői munkaszüneti napra összehívott közgyűlésén elmaradt az egyes piaci szereplők által várt meglepetés, nem derült ki, hogy milyen valóságalapja van a tulajdonosváltásról terjengő pletykáknak. Az egyetlen lényeges változás sem nevezhető meglepetésnek, Imre István helyett Vadász Gusztáv az igazgatóság új elnöke. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2001. május 3. csütörtök, 07:15
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK