A kisebb szállodák, panziók, fogadók 35-40 százalékos árcsökkentéssel, családi kedvezményekkel igyekeznek vendéget fogni. A legnagyobb mértékű „leárazások” a mindössze 25-30 százalékos kapacitáskihasználtsággal működő, az elmúlt években döntően hitelből felépített, illetve vásárolt horvátországi és dél-dunántúli szálláshelyeken vannak, de gőzerővel igyekeznek pótolni az előszezonban elmaradt bevételeket a közép- és a nyugat-dunántúli, kevésbé frekventált helyen működő szálláshely-tulajdonosok is. További részletek a mai Napi Gazdaságban!
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!