Valami megmozdult az állampapírpiacon

Az elmúlt napok mozdulatlansága után - a forint gyengülésével párhuzamosan - emelkedésbe váltottak a referenciahozamok az állampapírok másodlagos piacán.
NAPI, 2010. december 29. szerda, 15:09
Fotó:

Ez alól a 3 bázisponttal 5,70 százalékra mérséklődő 3 hónapos benchmark jelentett kivételt, miközben a legtempósabb, 10 bázispontos emelkedést a 6 hónapos mutatta fel, amely ezzel már 5,95 százaléknál jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK