A devizapiacokon jelentős elmozdulások történtek éjjel, az euró/dollár egy figurát lejött, az 1,29-es szintről ismét lefordult és mostanra 1,2780-ig esett. A svájci frank erősödött, a forint pedig gyengült ma reggelre, így a frank/forint keresztárfolyam a 222-t közelíti.

Ez a hét, amikor klasszikusan visszatér a forgalom a piacokra, most már mindenki visszajött szabadságról így érvényesülhet a régi igazság, hogy szeptember a legrosszabb hónap az amerikai részvénypiacon - vélekedettt Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. A két választási lehetőség a gazdaságban a stagnálás vagy a kis növekedés, ez egyik sem kellene részvénypiaci rallyt okozzon.
Az OTP jelenleg 4965-ön készül nyitni a Mol pedig 21 400-on kezdheti a napot. Az üzletkötő szerint egy-másfél százalékos BUX-esés összejöhet ma.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!