Valamire készül az IEB - itt a háromnapos felfüggesztés!!!

A BÉT vezérigazgatója negyed háromtól a február 27-i kereskedési nap végéig felfüggesztette az IEB-részvények kereskedését, a kibocsátó kérésére.
NAPI Online, 2003. február 25. kedd, 14:43
Fotó:

Az IEB a BÉT-hez eljuttatott kérelmében jelezte, hogy az elkövetkező három napon belül olyan bejelentés várható részvényeivel kapcsolatban, amely a papírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.
A BÉT nem kapkodta el a felfüggesztésről szóló közlemény közzétételét, a tőzsde honlapján fél három után jelent meg a határozat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK