Az eurót kora reggel 50 fillérrel alacsonyabban, 273,76 forinton jegyezték. A dollár ennél százalékosan nagyobb mértékben gyengült, mivel az ázsiai kereskedésben gyengült az amerikai deviza a többi vezető devizához képest. Egy dollárért 182 forintot, 70 fillérrel kevesebbet kértek reggel fél kilenckor. A svájci viszont enyhén erősödött a többi devizához képest, így a forinttal szembeni vesztesége csak 24 fillér volt, s kurzusa 181,6 forintig mérséklődött.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!