Vállalati hírek húzzák az USA-t

Emelkedéssel kezdtek az amerikai tőzsdék.
Napi.hu, 2013. október 25. péntek, 16:07
Fotó: Napi.hu

Mind a Microsoft, mind az Amazon negyedéves jelentése jobb lett a vártnál, ami felfelé húzta az indexeket. Ennek megfelelően valamivel több mint fél órával a nyitás után a Dow Jones ipari átlaga és az S&P-500 0,3, míg a Nasdaq 0,8 százalékos pluszban állt ekkor.

A kereskedésre az sem nyomta rá egyelőre a bélyegét, hogy a vártnál gyengébben alakult a Michigani Egyetem bizalmi indexe: az elemzők által prognosztizált 75 pont helyett 73,2 pont lett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK