Eszerint a Keler élén és a Keler-csoport igazgatóságaiban Marosi Bence váltja a Kelert 2,5 éve vezérigazgatóként irányító, valamint a csoportban korábban számos pozíciót betöltő Mónus Attilát.

Az új vezérigazgató, a UniCredit Banktól érkezik, ahol 2015-től a vállalati üzletfejlesztésért és stratégiakészítésért felelős ügyvezető igazgatóként dolgozott. Marosi Bence jelentős tőkepiaci tapasztalattal rendelkezik, hiszen több, mint húsz éves banki pályafutásában hangsúlyos szerepet játszottak mind a befektetési és a privát banki termékekkel kapcsolatos fejlesztések, mind pedig ezen szolgáltatások értékesítése is.

Közgazdász diplomájának megszerzését és a külföldi szakmai gyakorlatokat követően 1999-ben kezdte meg pályafutását a bankszektorban. Pályája első 8 évét a Citibankban töltötte, 2000-től kezdődően több különböző, a befektetési termékekhez és a bank kiemelt ügyfélköréhez kapcsolódó pozícióban. 2007 végétől az UniCredit Bank lakossági és kisvállalati termékfejlesztési tevékenységét vezette, majd 2010-től új feladatként az UniCredit Bank Lakossági ügyfélkörének szegmensmenedzsmentjét irányította. 2012 januárjában visszatért a privátbanki szolgáltatások területére, az UniCredit Bank Private Banking üzletágának vezetőjeként építve karrierjét. 2015 júliusában az UniCredit Bank vállalati üzletfejlesztési igazgatóságának élére nevezték ki.

A Keler KSZF új vezérigazgatója és igazgatósági tagja Kecskésné Pavlics Babett, aki a Keler KSZF-et 10 éve irányító és a csoportnál több, mint 24 évig dolgozó Mátrai Károlyt váltja pozícióiban.

Kecskésné Pavlics Babett is az UniCredit Banktól érkezik, több mint 20 éves pénz- és tőkepiaci tapasztalattal rendelkezik. Pályafutásában meghatározó szerepet töltöttek be a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységek (operatív üzemeltetés, termékmenedzsment és értékestés) csakúgy, mint a pénzügyi intézményekkel való kapcsolattartás.

A szakember a pénzügyi szektorban 1997-ben kezdte meg karrierjét, amikor belépett az ABN Amro Hungary letétkezelési osztályára. A Budapesti Gazdasági Főiskolán végezte tanulmányait, és a diploma megszerzését követően 2001-ben csatlakozott az UniCredit GSS (Group Securities Services) üzletágához értékesítési és kapcsolati menedzserként. 2005-től 10 évig töltött be középvezetői pozíciót a Raiffeisen Bankban. Az UniCredithez 2015-ben csatlakozott, mint a pénzügyi intézmények üzletág vezetője. Ezen funkcióját megtartva 2016-ban bekerült az UniCredit Jelzálogbank igazgatóságába is, ahol a partner bankoknak nyújtott refinanszírozási tevékenységet irányította.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!