Budafoki Róbert a kinevezéssel a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának tagjává is válik.

Rékasi Tibor, aki ideiglenesen - addigi feladatainak megtartása mellett - 2010 decemberétől vezette a Vállalati Szolgáltatások Üzletágat, ismét az IQSYS ügyvezető igazgatójaként folytatja munkáját. "Rékasi Tibor kiválóan oldotta meg az átmeneti időszak feladatait, munkáját nagyra értékeljük és köszönjük" - emelte ki Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Budafoki Róbert 44 éves, a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát. Pályáját 1991-ben a KFKI-nál kezdte számítógépes rendszermérnökként, 1992-től az Olivettinél dolgozott mint rendszermérnök, majd termék- és ügyfélmenedzser. 1995-ben alapítóként csatlakozott a Cisco Systems Magyarország Kft.-hez, ahol 1997-től ügyvezető igazgató, 2006-tól pedig a közép-kelet-európai régióért felelős partnerkapcsolati és marketing igazgató volt. 2008-tól alapító vezérigazgatóként irányította a szoftver- és cloud computing szolgáltatásokat kínáló Central Europe On-Demand Zrt. (CEOD) tevékenységét, amely a közép-és délkelet-európai régió tizenegy országában (Ausztria, Bulgária, Ciprus, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, Törökország) szolgálja ki üzleti ügyfeleit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!