Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hogyan? A tőzsde izgalmakkal teli világát a stratégiai gondolkodásmód elemeivel párhuzamosan mutatjuk meg. Megismeri, megérti, megtanulja, hogyan tudja meglovagolni a tőzsdei hullámokat és mire kell összpontosítania az eredményes kereskedéshez. S hogy senkivel se szaladjon el a ló, a kereskedés során felmerülő kockázatok kezelésében is jártassá válik.

A kereskedés és befektetés olyan területek, ahol nem tudható előre, hogy jó döntést hozunk-e vagy sem. Ez mindig utólag derül ki. Nem létezik olyan módszer sem, amivel a jövőt előre lehetne látni, viszont a kontrollt mi magunk tartjuk kézben, ha betartunk néhány fontos szabályt. A kereskedés azonban a szabadság netovábbja is egyben, ahol rengeteg termékkel rengetegféle elképzelést valósíthat meg. A bizonytalan környezet és a végtelen szabadság együtt olyan világot teremtenek, ahol a hétköznapitól eltérő gondolkodásmód, nyitottság és önfegyelem szükséges az eredményességhez. Mire van itt igazán szükség? Elsősorban önismeretre, másodsorban változási képességre - hiszen minden sikeres kereskedő gondolkodásmódja nagy változásokon megy keresztül, míg célba ér.

A VÁLTOZÁS! tanfolyam abban kivételes, hogy a kereskedés mentális aspektusaira is hangsúlyt helyez.

Bár a siker a kereskedés világában is fejben dől el, a grafikon, a stratégia és az esszenciális tananyag sem másodlagos. Intenzív képzésünk tartalmazza mindazt az ismeretet, amit korábbi tanfolyamaink, plusz megmutatjuk, hogyan tud stratégiát építeni saját magának és két, sikeresen praktizáló kereskedő bevált módszereit is megismerheti.

További információ és jelentkezés.

Miért érdemes tőzsdézni?

  • Korlátlan lehetőségek - mindig jön új és újabb tőzsdei hullám.
  • Nincs elszalasztott alkalom - ha valamiről lemaradt, semmi gond, mindig lesz következő alkalom, hisz több ezer elérhető termék közül választhat.
  • Teljes mértékben beillesztheti hétköznapi életedbe, mert mindig van olyan piac, ami épp nyitva tart.
  • Már akár heti 45 perc időráfordítással is eredmény érhető el, hiszen különféle kereskedési időtávokkal dolgozhat.
  • Más vállalkozásokkal összevetve elmondható: a kereskedésben a vállalt kockázat mértéke kizárólag az Ön kezében van.

Miért ajánljuk a VÁLTOZÁS! kétnapos tőzsdetanfolyamot?

Mert ha picit is érdekli a tőzsdézés izgalmas világa, akkor a legjobb helyen velünk és nálunk próbálhatja ki, hogy képes lesz-e a változásra, azaz válhat-e Önből is sikeres tőzsdei kereskedő.

További információ és jelentkezés.

Időpont: 2017. január 21-22.

Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar Irodaház, D épület, 201.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!