Változások az Appeninn tulajdonosi szerkezetében

Az Appeninn Holding mai tájékoztatása szerint változás állt be a cég tulajdonosi szerkezetében. Az i-Cell Mobilsoft Zrt. 24,66 százalékos részesedést szerzett a cégben, amivel összefüggésben a szavazati jogának mértéke 26,6 százalékra nőtt.
portfolio.hu, 2015. március 3. kedd, 19:14
Fotó: Napi.hu

Átalakulóban van az Appeninn Zrt. tulajdonosi köre, ami akár a cég működésében is változásokat hozhat.

Az új szereplő az i-Cell Mobilsoft Zártkörűen Működő Részvénytársaság  24,66 százalékos részesedést szerzett a Társaságban, ezzel összefüggésben szavazati jogának mértéke több küszöbértéket is átlépve 26,65 százaklékra nőtt.

 


 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK