Az Államadósság Kezelő Központ a háromhónapos futamidejű DKJ-k mai aukcióján az eredetileg meghatározott 25 milliárd forintnyi mennyiséget teljes egészében értékesítette. Az elfogadott hozamok 9,30-9,64 százalék között szóródtak, az átlaghozam a hétfői másodlagos piaci benchmark felett 5 bázisponttal, 9,60 százalékon alakult ki. Összesen 43,8 milliárd forint értékben érkeztek ajánlatok.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!