Változatlan pesszimizmus a Wall Streeten

Továbbra sem mutatnak erőt a tengerentúli részvényindexet, a mutatók úgy kezdték a keddi napot, ahogyan a hétfőit befejezték.
NAPI Online, 2006. november 28. kedd, 15:46
Fotó:

A Dow 0,3 százalékos mínuszban 12 090 ponton, a Nasdaq 0,7 százalékkal a hétfői záróérték alatt 2390 ponton állt párpercnyi kereskedést követően. A pesszimista hangulatot a tovább gyengülő dollár és a vártnál rosszabb rendelésadat mellett kedvezőtlen vállalati adatok is erősítették.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK