Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az 1450 forintnál húzódó technikai szint elesésével új lendületet kapott az OTP zuhanása. A Magyarországot övező negatív hangulat mellett ez a technikai tényező is hozzájárult ahhoz, hogy a bankpapír árfolyama 1400 forint alá esett a tegnapi 1487 forintos zárás után.

Üzletkötők elmondták, az eladási hullámban mindenki részt vett, külföldi intézmények, magyar kis-és közepes befektetők, sőt, van olyan külföldi szereplő is, aki a technikai támasszint elesése miatt most nyitott (vagy éppen nyit) short pozíciókat. Kérdés, hogy nem kései-e ez egy kicsit - tette hozzá a bróker.

Piaci információk szerint az OTP ma is csipegeti saját részvényeit, de csak visszafogottan. A magyar magánbefektetőknek már kiapadtak a forrásaik, ők most jellemzően nem vesznek - tette hozzá egy másik üzletkötő.  

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!