A párizsi, brüsszeli, amszterdami és lisszaboni tőzsdék mellé portfóliójába nemrég a londoni határidős börzét is megvásárló társaságnak ez utóbbi szerzeményére sem lehet semmi panasza, a világ második legnagyobb derivatív piacaként számon tartott LIFFE bevételei 13 százalékkal 70 millió euróra emelkedtek. A világgazdaság nehéz helyzete egyedül a kibocsátásból származó bevételek 11 százalékos csökkenésén érződött. A Euronext első féléves bevételei kis híján elérték a félmilliárd eurót.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!