Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A főbb tengerentúli részvényindexek a pénteki naphoz hasonlóan tegnap is a pozitív tartományban jártak, a kereskedés első felét a Nasdaq 0,6, a Dow 0,2 százalékos többlettel zárta. Az optimista hangulathoz hozzájárultak a vártnál nagyobb fogyasztó bizalomról és a felvásárlásokról szóló hírek, amelyek ezúttal az ingatan- és a telekomszektorból érkeztek. Az Archstone-Smith Trust 13,5 milliárd dollárért kelt el, egy jelentés szerint pedig az Avaya tárgyalásokat folytat a cég eladásáról. A Dow Jones végül 0,1 százalékkal, 13 521 pontra, a Nasdaq 0,58 százalékkal, 2572 pontra, a Standard & Poor’s–500 pedig 0,16 százalékkal, 1518 pontra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!