Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az árbevétel alakulása tekintetében két tényezőt kell kiemelni: a legnagyobb külpiacon, az oroszon a harmadik negyedévben - az Egis vezetőinek korábbi magabiztos kijelentései ellenére - harmadával visszaesett az árbevétel, míg a hazai piacon a júliusi áremelést megelőző felvásárlási láz miatt a harmadik negyedéves hazai árbevétel 600-700 millió forinttal marad el az ilyenkor megszokottól. A társaság piaci részesedése itthon 6,9 százalékot tett ki, jól teljesítettek a Servier licenctermékek is, a teljes hazai árbevétel negyede ebből származott. Mivel a cég üzleti évet is váltott szeptember végén, ez éves előzetes mérlegnek is tekinthető, a 2001-es (csonka) év tekintetében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!