Váratlan esés reggelre

Reggelre elszállt a forint és a frank, esnek az amerikai határidős indexek. Az OTP 4650-en készül nyitni.
NAPI, 2010. június 29. kedd, 08:56
Fotó:

Semmmi jó nem várható ma a tőzsdén miután Amerika mínuszban zárt a határidős indexek pedig nagyobb mínuszban vannak. Emellett a görögök megint szrtájkra készülnek. Emellett mai hír, hogy a HSBC 760 forintra emelte a Magyar Telekom célárát.
Péter János a KBC üzletkötője szerint aggodalomra adhat okot, hogy a forint nagyon gyenge, 287 fölött van egy euró, ami régiós történet elsősorban, de az is fegyegető lehet, ha a magyar bankadót esetleg alkotmányellenesnek mondanák ki. A svájci frank 215 fölött jár, ami történelmi rekord.
Az OTP 4650 forinton készül nyitni, könnyen lehet, hogy a nap eleji ijedség után jöhet egy kis megnyugvás.
Érdekesség, hogy az AAA-t tovább vásárolja a nagytulajdonos: tegnap 1,1 millió részvényt vett a prágai tőzsdén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK