Váratlanul kitört a nyár Budapesten

A legdurvább nyári pangást idézi a részvényforgalom a BÉT-en, az index stagnál.
NAPI, 2011. május 11. szerda, 12:50
Fotó:

Délután egy óráig kevesebb, mint 5 milliárd forint értékben cseréltek gazdát részvények a Budapesti Értéktőzsdén. A pangó forgalom összességében stagnáló indexszel párosult, a BUX pont ott állt egy órakor, mint tegnap záráskor.

Az OTP enyhén emelkedik, 20 forinttal 6358 forintra drágult, a Mol 23 555 forintra kapaszkodott fel, ez 55 forint pluszt jelent. Az eredménye csökkenéséről beszámoló Richter részvényei lefelé csúsztak 350 forintot, 37 4000 forintig, de a meglepően jó számokat jelentő Egis is csak 80 forintot tudott drágulni, 19990 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK