Várokozó állásponton Budapest

A nemzetközi részvénypiacokhoz hasonlóan a Budapesti Értéktőzsdén is keresik az irányt a befektetők. Az index 10 órakor 17 810 ponton állt, vagyis mindössze 4,5 ponttal volt magasabb az előző napi záróértékénél.
Sebestyén Stella, 2012. december 13. csütörtök, 10:22
Fotó: Napi.hu

Több napos emelkedés után korrigált a Magyar Telekom, az OTP és Richter pár forinttal drágább mint előző nap - a Richter 35 700 forinton, az OTP 4062 forinton cserélt gazdát. Nagyobb, érzékelhető emelkedést a Molnál lehet mindössze tapasztalni a blue chipek közül. Mivel az olajipari társaság papírjai 0,41 százalékkal erősödtek, az utolsó kötések 17 145 forinton születettek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK